متین ویزا

کشور آلمان به عنوان قلب تپنده اتحادیه اروپا ، دارای صنعتی قدرتمند و پویاترین اقتصاد اروپا می باشد . از این روی بازار کار در آلمان همواره در شرایط

تحصیل رایگان در آلمان

کشور آلمان به عنوان قلب تپنده اتحادیه اروپا ، دارای صنعتی قدرتمند و پویاترین اقتصاد اروپا می باشد . از این روی بازار کار در آلمان همواره در شرایط پر رونقی قرار داشته که این امر سبب می شود تا افراد زیادی از سراسر دنیا به تکاپوی مهاجرت به این کشور ، اشتغال در صنعت و بهره مندی از امکانات رفاهی این کشور بیافتند . این در حالیست که اعطای روادید به سادگی میسر نبوده و شرایط سخت آن ، گاها افراد متقاضی را از سفر به آلمان منصرف می کند . در چنین شرایطی ست که یکی از راه های مقرون بصرفه تحصیل در آلمان می باشد .

 

 اما باید به این نکته نیز توجه کرد که هزینه زندگی در آلمان ( و اروپا ) سرسام آور است لذا تحصیل رایگان در آلمان و روش های رسیدن به آن راهی معقول و منطقی برای رسیدن به این مهم می باشد . به منظور تحصیل رایگان در آلمان ، فرد متقاضی باید پس از اتمام دوره تحصیل متوسطه و اخذ دیپلم ، و پشت سر گذاشتن پیش دانشگاهی ، مدرک قبولی خود در آزمون سراسری را به همراه مدارک فوق برای دانشگاه مورد نظرش ارسال کند تا با صدور ویزای تحصیلی به تعلیم و تعلم در کالج های این کشور مشغول گردد .کالج سبب می شود تا علاوه بر همسان سازی مدرک دانشجوی فوق الذکر با مدرک همتایان آلمانی خود ، وی با شرایط تحصیلی این کشور نیز وفق پیدا کند .

 

 اما یکی دیگر از موانعی که در سر راه تحصیل رایگان در آلمان قرار می گیرد ، ( همانند مراحل اخذویزای کانادا  وویزای شینگن ) برگزاری دوره 2 ساله کالج به زبان آلمانی می باشد ، این بدین معناست که تحصیل رایگان در آلمان در صورت عدم تسلط کامل به زبان آلمانی منتفی می باشد . با فرض تسلط متقاضی به زبان آلمانی ، وی قادر خواهد بود تا به دانشگاه های دولتی آلمان راه پیدا کند که تحصیل رایگان در آلمان ماحصل آن است .

 

تحصیل رایگان در آلمان  به نحوی مستقیم ( و بدون نیاز به گذراندن دوره کالج ) در مقطع کارشناسی ارشد ، نیازمند اخذ مدرک لیسانس از دانشگاه های سراسری و آزاد ایران بوده و علاوه بر آن با داشتن رزومه ای قوی و تسلط به حداقل یکی از دو زبان انگلیسی و یا آلمانی ، شانس زیادی برای ادامه تحصیل در آلمان پیدا می کنید .

 

 تحصیل رایگان در آلمان  در مقطع دکتری نیز در گرو کارکرد و بازدهی دانشجو می باشد . به زبانی ساده تر ، دانشجو پس از ارائه پرپوزال خود و مشورت با چند تن از اساتید مربوطه به عنوان سرپرست خود ، توانایی اخذ بورسیه با تائید این شخص را دارد و هرچه موضوع تحقیق جذاب تر و کاربردی تر باشد ، مبلغ کمک هزینه و بورسیه نیز بیشتر می گردد .

+ نوشته شده در  چهارشنبه 2 بهمن 1398ساعت 18:56  توسط مدیر